Maxlead Academy.

Trainingsaanbod voor relaties

Wil jij als marketing manager graag wat meer kennis op doen van een specifiek onderwerp? Of start je net als online marketeer en kun jij alle extra kennis nog goed gebruiken? Dat kan! Deelname aan de trainingen van de Maxlead Academy is namelijk geheel vrijblijvend voor al onze relaties.

Programma

De trainingen vinden plaats bij Maxlead in Oegstgeest en duren een halve of een hele dag. Er zijn trainingen op basic en advanced niveau. Na afloop nodigen we je graag uit om gezellig mee te lunchen. Het overzicht aan trainingen voor komende periode vind je hier terug.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan eenvoudig online in! Je ontvangt z.s.m. een bevestiging van inschrijving.

Maxlead Academy

In 2014 is Maxlead gestart met de eerste Maxlead Academy, een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. De deelnemers worden in een intensief opleidingstraject van 6 maanden on-the-job opgeleid en gecoached tot volwaardig online consultant. Het trainingsprogramma bestaat uit een breed aanbod van online trainingen en workshops gegeven door ervaren online consultants binnen Maxlead. In 2018 is alweer de zesde Maxlead academy van start gegaan.

Schrijf je in