Maxlead Academy.

In 2014 is Maxlead gestart met de eerste Maxlead Academy, een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. De deelnemers worden in een intensief opleidingstraject van 6 maanden on-the-job opgeleid tot volwaardig online marketing consultant. Het trainingsprogramma bestaat uit een breed aanbod van online trainingen en workshops gegeven door ervaren online consultants binnen Maxlead. Dit trainingsprogramma is vrijblijvend toegankelijk voor relaties van Maxlead.

Voor relaties van Maxlead

De trainingen in de Maxlead Academy zijn voor iedereen die zich wil verdiepen in een specifiek aandachtsgebied binnen online marketing. We geven trainingen over paid advertising, SEO, content marketing en web analytics. Wil jij als online marketing manager graag wat meer kennis op doen van een specifiek onderwerp? Of ben je net als online marketeer gestart en kun jij alle extra kennis goed gebruiken? Dat kan! Deelname aan de trainingen van de Maxlead Academy is namelijk geheel vrijblijvend voor alle relaties van Maxlead.

Trainingsprogramma najaar 2019

De trainingen vinden plaats bij Maxlead in Oegstgeest en duren een halve of een hele dag. Er zijn trainingen op basic en advanced niveau. Na afloop nodigen we je graag uit om gezellig mee te lunchen. Voor het najaar hebben we weer een nieuw trainingsaanbod! Bekijk hier het programma.

Maxlead Academy 2020

Wil je graag als Junior Online Marketing Consultant aan de slag bij Maxlead? Op 1 februari 2020 gaat alweer de zevende Maxlead Academy van start. Heb jij al enige ervaring in online marketing, maar leer je in je huidige omgeving niet snel genoeg? Lees dan verder wat de Maxlead Academy voor jou kan betekenen!