5W + 1H: Maxblog van start.

 Blogs
5W + 1H: Maxblog van start

Nieuwsgierig? Geprikkeld? Gelukkig! Dan zijn we al in de eerste doelstelling van onze allereerste blogpost geslaagd.  De methode van de vijf W’s (What, why, when, where, who) en 1 H (how) wordt in de journalistiek veel gebruikt om snel tot de kern van een verhaal te komen. Een soort journalistieke checklist dus. En wij gaan het gebruiken om kernachtig uit te leggen wat onze plannen zijn voor de Maxblog.

Wat?

Die vraag is misschien wel makkelijkst te beantwoorden: in het Maxblog kunt u bijdragen verwachten over de volgende onderwerpen:

  • SEA – zoekmachine adverteren
  • SEO – zoekmachine optimalisatie
  • Webanalytics
  • Conversieoptimalisatie
  • Social media
  • Online leadgeneratie

Daarnaast zullen er regelmatig bijdragen zijn vanuit onze branchespecialisaties: Retail & Travel, Technology & Business-2-Business, Finance & Public, Recruitment & Education.

En natuurlijk stellen we ook graag nieuwe medewerkers aan u voor.

Waarom?

Het gaat snel in ons vakgebied. Vandaar dat het heel belangrijk is om helemaal up-to-date te blijven en om voor u duidelijk te maken wat relevant is en waarde gaat toevoegen voor uw business.

Dit doen wij, door zelf continu relevante bronnen te scannen op interessant nieuws, waardevol advies en praktische tips. We willen deze verzamelde kennis graag met u delen op dit kleine stukje web. Uiteraard voegen we daar graag onze eigen mening en inzichten aan toe, en nodigen we u uit om met ons de dialoog aan te gaan.

Wanneer?

Elke week verschijnt de Max-up-2-date. Hierin een korte en bondige samenvatting van de laatste nieuwtjes en (Google) features. Daarnaast om de twee weken een verdiepend artikel van een van onze specialisten.

Hoe?

Bij al onze bijdragen zullen we zelf natuurlijk ook de 5W + 1H formule gebruiken. Zodat we ook kritisch blijven op onze eigen bijdragen.

Onze klanten en lezers zullen wij ook de gelegenheid bieden om vragen te stellen. Hier kunnen we we dan latere blogs aandacht aan besteden.

Waar?

De nieuwste bijdragen van Maxblog zullen altijd hier te vinden zijn – onder het kopje Maxlead Actueel. Daarnaast kunt u ons vinden op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Wie?

De Maxblog bijdragen zullen geschreven worden door onze specialisten op het gebied van zoekmachine adverteren, zoekmachime optimalisatie, webanalytics, social media,etc. Daarnaast kunt u regelmatig bijdragen verwachten van een (externe) gastblogger.

Nu weten wij als geen ander dat internetgebruikers niet alleen willen lezen, ze willen ook kunnen reageren. Dus bij deze onze uitnodiging aan u: heeft u iets op te merken of te vragen? Laat dan vooral hier uw reactie achter. We hopen op veel respons. En natuurlijk tweets en likes en +1!

 

Geef een reactie