Maxlead helpt RentSetGo (onderdeel van Boels Verhuur BV) met een internationale SEO strategie.

 Blogs
Maxlead helpt RentSetGo (onderdeel van Boels Verhuur BV) met een internationale SEO strategie

Vorig jaar heeft Boels Verhuur BV een nieuw B2C platform gelanceerd voor de verhuur van klusgereedschap, genaamd RentSetGo. Het doel van dit platform is om potentiële klanten in contact te brengen met RentSetGo en over te gaan tot het huren van gereedschap.

Maxlead is gevraagd om met een SEO strategie te komen die uiteindelijk gaat helpen bij het verbeteren van de organische zichtbaarheid in de focuslanden. De strategie die wordt ingezet is gericht op de doelgroep hoger in de funnel (de THINK fase) en op zoek zijn naar gereedschap voor de verhuur. Het gaat dan om niet alledaagse klussen waarvoor mensen vaak het gereedschap niet zelf in huis hebben en ook niet vaak gaan gebruiken. Hierdoor is het huren van gereedschap voordeliger dan het nieuw aanschaffen van gereedschap. Door middel van trefwoorden onderzoeken, content creatie en outreach wordt de nieuwe website in de markt gezet en wordt bepaald welke klussen het meest interessant zijn om als eerste te optimaliseren.

Meer weten over onze SEO diensten? Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op via info@maxlead.com of 071 542 53 06

 

Geef een reactie