SEO seminar Maxlead Monday 16 maart 2015.

 Blogs
SEO seminar Maxlead Monday 16 maart 2015

Maandag 16 maart 2015 organiseert Maxlead de allereerste Maxlead Monday voor haar klanten. Het SEO team zal onder het genot van een lunch een strategische sessie verzorgen over SEO en uw kansen in 2015. Het seminar is gratis toegankelijk maar inschrijving is wel verplicht. Schrijf u snel in want vol=vol!

Nieuwe ontwikkelingen of updates van Google zorgen ervoor dat het speelveld van SEO continue verandert, de afgelopen jaren heeft er een enorme revolutie plaatsgevonden. Maar hoe kunt u in dit geweld van Google profiteren van SEO? Waar liggen uw kansen en wat moet u op orde hebben om te voldoen aan de spelregels van Google? Waar moet u rekening mee houden en hoe kunt u omgaan met de gevaren die op de loer liggen? Hoe kunt u meer rendement en omzet uit uw website halen? Al deze vragen worden tijdens het seminar beantwoord.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Deze Maxlead Monday is met name bedoeld voor online marketing managers, ondernemers of marketeers die nog weinig doen op het gebied van SEO maar wel willen weten waar ze komend jaar aan moeten gaan denken. De sessie zal voornamelijk ingaan op strategische mogelijkheden en niet zozeer op operationele tactieken.

Programma

12.00 uur Ontvangst met lunch

12.30 uur Start sessie

  • Introductie; wat kunt u met SEO?

  • Blik in de toekomst: waar gaat SEO naar toe?

  • Wat moet u komend jaar op orde hebben?

  • Welke kansen zijn er voor uw site?

  • Content, wat nu?

14.00 uur Afsluiting

Adres

De Maxlead Monday vindt plaats in ons eigen pand in Oegstgeest. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Adres:
Maxlead
Wilhelminapark 17

2342 AD Oegstgeest

Kosten

De sessie is na aanmelding gratis toegankelijk. Wel zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Helaas geldt dan ook vol=vol.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar chantal@maxlead.com metals onderwerp SEO Sessie 16 maart 2015. Vermeld in de mail alstublieft uw naam en bedrijfsnaam.
U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving!

Deel deze pagina

Geef een reactie