Wie is toch die man Robert Verburg.

 Blogs
Wie is toch die man Robert Verburg

Je kent de reclame wel, “wie is toch die man die ’s zondags het vlees snijdt?” Die man, of vrouw, wiens gezicht je wel bekend voor komt, maar je eigenlijk niet goed kan plaatsen. In de maandelijkse rubriek “Wie is toch die man/vrouw die…” staat één Maxleader in de spotlights en stellen hem of haar 10 korte vragen. Deze maand is het Robert Verburg (46) die 10 vragen beantwoordt.        

Wat heb je meegenomen en waarom?
Ik heb mijn noren meegenomen. 4 jaar geleden heb ik een molentocht van 75 km geschaatst en dat heeft zo’n indruk om me gemaakt! Je schaatst op vaarten en sloten tussen de wit besneeuwde weilanden door. Af en toe stop je bij een molen, waar de molenaarsvrouw erwtensoep en warme dranken serveert. Geen druk verkeer of technologie te zien. Je waant je weer terug in de jaren ‘50, prachtig! Ik ben 3 jaar geleden begonnen met schaatslessen en ga komende winter aan mijn vierde cursus schaatsen beginnen. Een prachtige sport, een combinatie van snelheid, balans en techniek.

Omschrijf jezelf in 3 woorden
Buitenmens, sportief, mensgericht.

Wat houdt je werk in?
Ik vervul een heleboel rollen binnen Maxlead: teammanager, coach, projectleider, consultant. Mijn streven is dat iedereen binnen Maxlead zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen en kan doen waar hij of zij goed in is.

Waarom heb je voor Maxlead gekozen en wanneer ben je begonnen bij Maxlead?
Ik ben ruim 9 jaar geleden begonnen bij Maxlead. In die tijd was online marketing nog onontgonnen gebied en de uitdagingen daarom des te groter. Die uitdaging is er trouwens nog steeds. Daarnaast kende ik Rob en Ronald van vorige werkgevers en het is altijd geweldig samenwerken met hen.

Koffie of thee? Koekje erbij?
Espresso macchiato*, tegenwoordig zonder suiker. 1 koekje per dag erbij.

Wat maakt je werk leuk?
Online marketing is een enorm dynamisch vak. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen. Ik leer vooral veel van mijn collega’s, iedereen heeft zo zijn eigen expertise. Daarom is het zo fijn om bij Maxlead te werken, je zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarbij vind ik het contact met collega’s en klanten één van de leukste kanten van mijn werk.

Wat doe je het liefst als je thuis bent en niet werkt?
Het liefst ben ik buiten, ik heb dan ook een heleboel buitenhobby’s: voetbal, golf, schaatsen, skiën, hardlopen, fietsen, wandelen. Ik vind het heerlijk om een aantal hobby’s met Esther en Joris te doen. De andere helft met vrienden of alleen.

Naar de bios of Netflix?
Af en toe naar de bioscoop met mijn vrouw en zoon om een 3D film te bekijken. Netflix hebben we ook, dus als iemand nog een suggestie heeft voor een serie van het genre Fargo, Breaking bad, graag! (Red: suggesties kun je in de comments plaatsen)

Huisdieren of kinderen?
Ja, 1 zoon, Joris. Hij wordt 10 in september. Huisdieren hebben we niet, ik houd van dieren in de vrije natuur.

Hoe zie je de toekomst van online marketing?
Eén op één communicatie via Marketing Automation gaat steeds belangrijker worden. Ook zullen de traditionele Sales- en Marketing afdeling en de online Sales- en Marketingafdelingen steeds meer moeten gaan samenwerken. Mijn advies zou zijn om ze in ieder geval allemaal in één ruimte te zetten. Ook zou ik meer online marketing strategen in de directie van ondernemingen willen zien.

*Voor een espresso Macchiato al Roberto:

1. Schuim de melk op.
2. Bereid een espresso (40 ml) in een espresso-kopje en voeg eventueel suiker toe.
3. Doe een vleugje melkschuim op jouw espresso. Voor een nog zachter resultaat kun je voorzichtig één of 2 eetlepels extra melkschuim toevoegen. 4. Voeg tenslotte een paar chocoladekrullen op het melkschuin om het geheel af te maken.

Deel deze pagina

Geef een reactie