Wie is toch die man Wicher Schapers.

 Blogs
Wie is toch die man Wicher Schapers

Je kent de reclame wel, “wie is toch die man die ’s zondags het vlees snijdt?” Die man wiens gezicht je wel bekend voor komt, maar je eigenlijk niet goed kan plaatsen. In de maandelijkse rubriek “Wie is toch die man/vrouw die…” staat één Maxleader in de spotlights en stellen hem of haar 10 korte vragen. Deze maand mag Wicher Schapers (26) de spits afbijten.       

Wat heb je meegenomen en waarom?
Ik heb een hockeystick meegenomen. Deze stick staat symbool voor mijn passie voor de hockeysport. Ik hockey al sinds de Eetjes, stond als 7 jarig mannetje op het veld van Hockeyclub Ring Pass Delft. Nog steeds hockey ik daar in de overgangsklasse H1. Ik train 3 x per week en op zondag spelen we wedstrijden. Hockey leeft ook binnen Maxlead, zo sponsort Maxlead ook Hockeyclub Alecto, daar kende ik Maxlead dus al van voordat ik hier kwam werken!

Omschrijf jezelf in 3 woorden
Gedisciplineerd, prestatie gedreven en energiek

Wat houdt je werk in?
Ik ben Search Advertising consultant binnen het Retail en Travel team en gespecialiseerd in Travel. Ik houd me dagelijks bezig met het opzetten en optimaliseren van SEA campagnes en strategisch online marketing advies.

Waarom heb je voor Maxlead gekozen en wanneer ben je begonnen bij Maxlead?
Op 1 april 2012 ben ik bij Maxlead komen werken. Daarvoor studeerde ik Commerciële economie met specialisatie interactieve marketing. Tijdens mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in online marketing. Ik had toen ook een bijbaan bij een klein online marketing bedrijf en leerde daar de basis principes in de praktijk. Enthousiast geraakt zocht ik een SEA baan bij een online marketing bedrijf dat mij aansprak. De Informele werksfeer, de flexplekken, en de sterke bedrijfscultuur vind ik nog steeds heel goed bij mij passen.

Koffie of thee? Koekje erbij?
Koffie graag en een koekje (heb je die mee?)

Wat maakt je werk leuk?
Een paar dingen. Ten eerste het klantcontact, het soort klanten past bij me en dat werkt prettig. Er is bij Maxlead veel ruimte voor zelfontplooiing, doen waar je goed in bent. De markt ontwikkelt zich zo snel, je moet wel up to date blijven met de laatste ontwikkelingen en dat houd je alert. De sky is the limit!

Wat doe je het liefst als je thuis bent en niet werkt?
Ik kijk graag series, daarnaast natuurlijk hockey en veel reizen!

Naar de bios of Netflix?
Ik ga een paar keer per maand naar de bios, maar thuis op de bank series kijken is ook leuk.

Huisdieren of kinderen?
Op dit moment is daar geen tijd voor…later!

Deel deze pagina

Geef een reactie