Word ook een Content Master.

Volg de 3-delige Masterclass Content Marketing

Ben jij bezig met Content Marketing, maar wil je meer weten? Ben je op zoek naar input van experts en zou je willen sparren met andere online marketeers?
Dan is de Masterclass Content Marketing wat voor jou.

Masterclass Content Marketing

In 3 interactieve sessies nemen de content coaches van Maxlead de belangrijkste onderdelen met je door: de theorie achter Content Marketing, een geweldig contentplan opstellen, de organisatie meekrijgen, de valkuilen rondom creatie van content en natuurlijk ook hoe je de content kunt verspreiden en succes kunt meten.

Elke workshop start met een stukje theorie, daarna ga je in kleine groepen aan de slag met je eigen plannen en leer je van elkaar.
Onder begeleiding van de content coaches geef je invulling aan je eigen plannen en leer je van anderen.

De Masterclass bestaat uit

 1. Workshop ‘Van theorie naar geweldig contentplan’
  Donderdag 20 september van 09.30 tot 15.30 uur
  Voordat we beginnen doen we eerst een spoedcursus Content Marketing. Op die manier kun je met een bredere blik de komende maanden aan de slag gaan. Het belangrijkste onderdeel van deze sessie is het opstellen van een goed contentplan. Wat is het, waar moet het aan voldoen en hoe kom je daar? Tijdens de workshop zet je de eerste stappen richting jouw contentplan op basis van een ijzersterke strategie. Je doet dit niet alleen, maar in kleine groepjes samen met de andere content marketeers en onder begeleiding van de ervaren content marketing consultants van Maxlead. Na deze sessie kun je zelfstandig de volgende stappen zetten om je plan af te ronden.
 2. Workshop ‘Succesvol organiseren en creëren’
  Donderdag 18 oktober van 09.30 tot 13.30 uur
  Nu je weet wat je wilt gaan maken, voor wie en in welke vorm, is het van belang om daarmee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop bespreken we de valkuilen die je kunt verwachten of waar je zelfs al tegenaan gelopen bent. Denk aan een organisatie die niet meewerkt of content creators die niet opleveren wat jij verwacht. Je leert van andere content marketeers hoe zij omgaan met obstakels en waar je op moet letten. Na deze workshop staat de organisatie in ieder geval niet meer in de weg en weet je hoe je kunt gaan creëren!
 3. Workshop ‘Strategisch verspreiden & monitoren van kpi’s’
  Donderdag 15 november van 09.30 tot 13.30 uur
  Als je goede content hebt, wil je die natuurlijk onder de aandacht brengen. In deze workshop gaan we kpi’s opstellen die bij jouw content(plan) passen en een verspreidingsplan maken die jouw beschikbare kanalen benut. Welke kanalen passen bij jouw strategie, doelgroep en content? Hoe ga je het wegzetten? En waar reken je de resultaten op af? Na deze workshop ben jij er helemaal klaar voor om met content aan de slag te gaan.

Kosten

De kosten voor de gehele Masterclass bedragen per persoon € 1.249,- inclusief lunch, klanten van Maxlead krijgen € 300,- korting en betalen € 949,- (prijzen zijn exclusief btw).
Deelnemers die bij ieder onderdeel aanwezig zijn ontvangen het certificaat “Maxlead Content Master”.

Om de kwaliteit en interactiviteit te kunnen garanderen is het aantal plaatsen beperkt (max. 10 deelnemers). Schrijf je dus snel in!

Vragen? Stel ze aan Chantal Smink.

Schrijf je nu in


Annuleringsvoorwaarden: na inschrijving, rekenen we op je komst en houden een plek voor je vrij. Wil je jouw inschrijving toch annuleren? Doe dat dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week van tevoren.  Annuleer je na 31 augustus, dan zijn we genoodzaakt om de kosten van de gehele masterclass in rekening te brengen. Annuleren kan via yvonne@maxlead.com.

 

Content coaches

Chantal Smink
Chantal  pixel
 • Head of Content Marketing
 • 6+ jaar bij Maxlead
 • Achtergrond als Sr. SEO-consultant
 • Vind ik leuk: het uitwerken van contentstrategieën, contentplannen, kalenders en natuurlijk soms het schrijven van content zelf.
Marisse Douma
Marisse  pixel
 • Content Marketing Consultant
 • Half jaar bij Maxlead
 • Achtergrond als content marketeer bij Sanoma
 • Vind ik leuk: creatieve contentstrategieën en plannen met een touch of video en social media.