Content Marketing.

Wil je jouw doelgroep bereiken? Dan is contentmarketing van essentieel belang. Of het nu voor branding, conversie of engagement betreft, Maxlead helpt jou met het juist inzetten van een contentmarketingstrategie, het ontwikkelen van content en het verspreiden daarvan.

Wat is Content Marketing?

Content Marketing is een marketingdiscipline dat zich richt op de productie en verspreiding van content die relevant, informatief of leuk is voor jouw doelgroep. Dat kan tekst zijn, maar ook video’s, infographics of andere content. Doel is om op het juiste moment jouw doelgroep te voorzien van content waar zij naar op zoek zijn in hun customer journey. Je informeert, overtuigt of helpt je klant zo verder, en verbindt ze aan jouw producten en merk. Maxlead helpt je bij het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie en het uitvoeren daarvan.

Wat levert Content Marketing op?

Met Content Marketing bereik je jouw doelgroep op verschillende momenten in hun customer journey. Je kunt het inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, potentiële klanten te benaderen, en ook huidige klanten (meer) te verbinden aan jouw product en merk. We stellen duidelijke KPIs op en rapporteren daar ook op, zodat je in een oogopslag ziet wat het rendement is van jouw Content Marketing strategie.

Content verspreiden

Content creëeren is één ding. Je doelgroep ermee bereiken een ander. Maxlead helpt je bij het verspreiden van je content over verschillende kanalen, zoals Social Media, SEO en SEA. Voor meer bereik, conversies en rendement uit jouw strategie.

Wat Maxlead doet:

  • Strategie bepaling, doelen en KPI’s
  • Research en planning
  • Contentcreatie en management
  • Seeden en verspreiden van jouw content
  • Monitoring en rapportage

Deel deze pagina
Chantal Smink

Meer informatie nodig? Vraag het Chantal Smink.