Autoriteit opbouw.

Waarom outreach?

 • Verhogen van de website autoriteit door links van andere websites
 • Verhoog de zichtbaarheid in organische zoekresultaten
 • Meer (niche) verkeer (lees: kwaliteit) naar jouw website
 • Jouw autoriteit tonen via externe experts en/of influencers
 • Meer terugkerende bezoekers naar jouw website

Verbeteren van:

 1. Zichtbaarheid/Rankings
 2. Websiteverkeer
 3. Autoriteit/Vertrouwen

Links naar jouw website zijn een grote rankingfactor in SEO en een van de redenen waarom je webpagina wordt getoond in de zoekmachineresultaten. Kwalitatief goede links geven jouw website een flinke boost in o.a. Google, méér verkeer en méér autoriteit.

Hoe verkrijg je links, welke heb je al, en van welke websites wil je een link ontvangen? Maxlead gaat voor jou op zoek naar mogelijkheden die je website heeft om goede links vanaf andere websites te verdienen. We bekijken je huidige linkprofiel en waar nieuwe en extra mogelijkheden zitten.

Vragen over jouw links?

Ook als je twijfels hebt over de staat van het huidige linkprofiel van jouw website kun je bij Maxlead terecht. Heb je in het verleden links gekocht of een linkbuilder gevraagd zoveel mogelijk links te vergaren (linkbuilding)? Maxlead onderzoekt je linkprofiel en onderneemt, indien nodig, stappen om te voorkomen dat je website getroffen wordt door een penalty.

Passende content om te verspreiden

Kwalitatief hoge content is een belangrijke factor om goed te ranken in Google en andere zoekmachines. Het schrijven van die content kunnen wij voor jou uit handen nemen. Hiervoor hebben wij professionele copywriters die weten hoe je passende en interessante teksten schrijft voor bezoekers en zoekmachines. Hierdoor zijn onze lijnen kort en kunnen we snel handelen en jouw boodschap online verspreiden.

Outreach project

Wil je meer links en jouw brand of content verspreiden over het web? Maxlead helpt je met de outreach van jouw product. Wij zoeken voor je uit wie je online concurrenten zijn, waar linkkansen liggen en hoe je jouw doelgroep beter bereikt. Denk bijvoorbeeld aan influencer marketing, waarbij we de juiste bloggers, vloggers, Instagrammers of influencers zoeken om jouw producten of diensten te promoten.

Voorbeeld van onze influencer campagne voor Moxy Hotels samen met Nadine Trompka.
Hieronder de Instagrampost (100k+ volgers) en het artikel op haar website:

Rapporteren van outreach werkzaamheden

Je ontvangt van ons maandelijks een overzicht van de outreach-werkzaamheden die we voor jouw hebben uitgevoerd. Een helder overzicht met wie we voor jou een samenwerking zijn aangegaan en waar (online) er over je geschreven wordt. Helder en open, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Organisch verkeer
 • Verandering van rankings
 • Referral en/of direct verkeer
 • Domeinautoriteit

Ook meer zichtbaarheid voor jouw website?

Alles kan, laten we eerst met elkaar in gesprek gaan en kijken wat jouw wensen zijn. Dan kunnen we vervolgens een mooi plan maken!

Wil je nog meer lezen over outreach door Maxlead? Lees dan het blog van Donny Mast “Outreach: Wat? Hoe? Waarom?“.

 
Ramon Gulikers

Meer informatie nodig?
Vraag het Ramon Gulikers.