Autoriteit opbouw.

Links zijn een grote rankingfactor in SEO en een van de redenen waarom een website wordt getoond door zoekmachines. Kwalitatief goede links geven jouw website een flinke boost in Google, méér verkeer en méér autoriteit.

Hoe verkrijg je links, welke heb je al, en van welke websites wil je een link krijgen? Maxlead gaat voor jou op zoek naar de mogelijkheden die je website heeft om goede links vanaf andere websites te verdienen. We bekijken je huidige linkprofiel en waar nieuwe linkmogelijkheden zijn.

Vragen over jouw links?

Ook als je twijfels hebt over de staat van het linkprofiel van jouw website kun je bij Maxlead terecht. Heb je in het verleden links gekocht of een linkbuilder gevraagd om zoveel mogelijks links te vergaren? Maxlead onderzoekt je linkprofiel en onderneemt, indien nodig, stappen om te voorkomen dat je website getroffen wordt door een penalty.

Outreach project

Wil je meer links en jouw brand of content verspreiden over het web? Maxlead helpt je met de outreach van jouw product. Wij zoeken voor je uit wie je online concurrenten zijn, waar jouw linkkansen liggen en hoe je jouw doelgroep beter bereikt.

Deel deze pagina
Ramon Gulikers

Meer informatie nodig? Vraag het Ramon Gulikers.