Analyses en scans.

Wil je weten of jouw website goed gevonden en getoond wordt door zoekmachines? Met onze SEO-scan weet je meteen waar je moet verbeteren om meer winst te behalen uit organisch verkeer. Aan de hand van actiepunten maken we een roadmap met prioriteiten en een impact vs. effort matrix. Zo kun je snel en efficiënt verbeterpunten aanpakken.

De Maxlead SEO-scan bestaat uit een onderzoek naar:

 1. Techniek
  Het doel is om de website technisch goed op orde te krijgen zodat spiders alle pagina’s kunnen bereiken, crawlen en indexeren en niet onnodig dubbele pagina’s moeten bekijken.
 2. Navigatie en sitestructuur
  Wordt de linkwaarde op de juiste door de site heen geleid? Zitten belangrijke pagina’s niet onnodig diep in de website? Het doel is om een goede structuur te bereiken waarbij elke pagina op de juiste plek komt.
 3. Content
  Maakt jouw website juist gebruik van title tags, meta descriptions en headers. En is de content relevant en interessant voor je lezer?
 4. Het linkprofiel
  Het linkprofiel is enorm belangrijk. Welke websites linken momenteel naar jouw site en waarom.

Alle verbeterpunten in een roadmap

De verbeterpunten worden opgenomen in een roadmap; een planning voor de komende maanden.  De gefaseerde aanpak richt zich in eerste instantie op quick wins en in een latere fase op meer lange termijn aanpassingen. Dit zorgt er dat jij het overzicht houdt op de samenwerking.

 

Deel deze pagina
Olinda Luksen

Meer informatie nodig? Vraag het Olinda Luksen.