SoMax social scan

SoMax Social Scan.

Haal het maximale uit jouw Social Media Marketing

Heb je verschillende Social Media kanalen actief en advertenties draaien, maar weet je niet of deze optimaal zijn ingezet? Vraag dan de gratis SoMax Social scan aan! Maxleads Social Media consultants kijken of jouw Social Media Marketing optimaal is ingezet door middel van een social quick-scan.

SoMax Social Scan

In een overzichtelijk rapport krijg je meer inzicht in jouw Social Media inzet. De SoMax scan geeft een overzicht van de stand van zaken van jouw Social kanalen en advertentieaccounts:

  • Scan van de Social Media kanalen op diverse punten zoals organisch bereik, interactie met jouw doelgroep en social media presence.
  • Scan van de Social Media advertentie accounts Hierbij kijken we o.a. of de nieuwste strategieën en creatives zijn ingezet op de juiste manier. Of de ads goed meetbaar zijn en optimale targeting doelgroepen zijn gebruikt.

Maximaal rendement uit Social

Met de SoMax scan geven we inzicht of je het maximale uit je Social Media Marketing haalt.
Waar je een ster in bent en waar je nog winst te behalen hebt. De SoMax is een gratis quickscan en bevat een moment opname van de stand van zaken. Wil je een uitgebreidere scan met daarin ook praktische adviezen waarmee je direct mee aan de slag kunt, dan kun je ook de SoMax audit aanvragen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Vul onderstaand formulier in en je krijgt van ons een email met een aantal korte vragen zodat wij snel  voor je aan de slag kunnen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met socialmedia@maxlead.com