Maxlead Academy 2017.

Maxlead is trots op haar 8e plek bij de NRC Carrière Helden ranking 2016/2017. Wij hebben een passie voor het ontwikkelen van online marketing talent en zoeken nieuwe helden die met ons mee willen groeien.

Wij zoeken nieuwe helden

Jij hebt een sterke passie voor online marketing. Je hebt al enige ervaring in het managen van AdWords campagnes of de kneepjes van SEO maar in je huidige omgeving leer je niet snel genoeg om dit vak echt verder meester te worden. Leren door zelf te ontdekken is jou niet vreemd. Je tackelt problemen door het naadje van de kous te willen weten. Je hebt aantoonbaar een stevig doorzettingsvermogen, wat ook in een ander gebied kan zijn dan online marketing. Je bent erachter gekomen dat kennis vergaren en delen een must is in deze snel innoverende markt.

Wat is Maxlead Academy dan?

Wij hebben ontdekt dat leren en groeien in een team veel meer vruchten afwerpt dan alleen. Daarom bieden we jou een leertraject van 6 maanden aan in een groep van ongeveer 5 personen die samen met jou starten. Je wordt on the job getraind, krijgt opleidingen en wordt nauw begeleid door je eigen mentor. Je gaat zo snel mogelijk zelfstandig met je eigen klanten en campagnes aan de slag. Afhankelijk van je ervaring is dat al na enkele maanden, maar we bouwen je klantenportefeuille langzaam op, zodat deze goed aansluit bij jouw learning curve. Om elkaar en de Maxlead diensten beter te leren kennen, bouwen we ook ruimte in voor een groepsopdracht waar je 1 dag per week aan werkt.

Hoe lang duurt de Academy?

De Maxlead Academy duurt 6 maanden. De eerste 3 maanden zijn gefocust op vakkennis opdoen en zoveel mogelijk leren van onze klanten, je collega’s en je mentor. Ontdekken waar jouw passie echt ligt binnen Paid Search, Programmatic Marketing of het dynamische SEO-vakgebied. De tweede 3 maanden zullen meer gericht zijn op het inzetten van jouw kennis bij klanten en het uitbouwen van je eigen klantenportefeuille.

Waar word je voor opgeleid?

Het online vakgebied is veelomvattend en we leiden je op tot een volwaardige online marketing consultant. Het is onze ervaring dat je eerst een goede specialist wilt worden in je eigen vakgebied en om je zelfvertrouwen uit te bouwen. Daarna kijken we samen welke ontwikkeling en carrièrepad het beste bij je past. Onze online marketing consultants zijn gespecialiseerd in:

  • Paid advertising (AdWords, Bing, Display, Doubleclick, Facebook, LinkedIn)
  • Owned media (SEO-vakgebieden: Techniek, Content, Linkbuilding, Social)
  • Digital analytics (hier is een aparte Analytics academy voor)
  • Marketing automation en online lead management

Een soort traineeship dus? Nee, absoluut niet!

Je bent vanaf dag 1 een volwaardige collega waarin wij volledig gaan investeren. Dat betekent dat je een 6 maanden contract krijgt met een salaris en arbeidsvoorwaarden die horen bij jouw werkervaring.

En na de Maxlead Academy?

Na 6 maanden ben je op weg naar je eigen klantenportefeuille. We bespreken samen hoe jij je de komende jaren kunt ontwikkelen in jouw vakgebied en welke andere doelen je daarnaast vakinhoudelijk of persoonlijk wilt stellen. Misschien wil je wel een nieuwe dienst op de kaart zetten of ontdek je dat jouw passie eigenlijk ligt bij de mensen en kan je niet wachten om je eigen klant teams te inspireren op weg naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Aanmelden voor de Maxlead Academy

De volgende Maxlead Academy start in april 2017. Ben jij onze nieuwe held ? Laat ons dan weten waarom jij in de volgende Maxlead Academy moet starten! Stuur ons ook even je CV zodat we een beeld hebben van jou en je ervaring. Je kunt mailen naar jobs@maxlead.com of meer informatie aanvragen bij Erik Jan Reijenga, Director of Operations Maxlead.

We ontvangen je CV en motivatie graag vóór 1 maart 2017.