Over Maxlead.

Maxlead, opgericht in 2002, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online marketing agencies in Nederland. Als strategisch online marketing partner helpt Maxlead klanten met het generen van leads en sales, zowel in Nederland als Internationaal. Met ruim 80 consultants wordt er dagelijks vanuit Oegstgeest gewerkt voor klanten als Basic-Fit, Accell Group, Carglass, Vacansoleil, Scotch & Soda, TomTom, Seats & Sofa’s, Wolters Kluwer, Prominent, Q-Park, Shurgard en Marktplaats.

In 2018 en 2019 werd Maxlead uitgeroepen tot beste Online Marketing bureau in het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling, won in datzelfde jaar de Internationale Google Summit awards en staat al jaren in de Emerce100 bij de beste Digital Marketing Agencies. In de Maxlead Academy wordt eigen talent opgeleid en daarnaast is het bureau onderdeel van het Everywhere Network, een samenwerkingsverband van internationale online marketing agencies. Eind 2016 heeft Maxlead haar digital analytics activiteiten uitgebreid met een support center in Slowakije: Digital Analytics Support Europe (DASE).

Maxlead zet zich belangeloos in voor Fight cancer, het rebelse zusje van KWF. Samen komen we in actie om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Daarnaast helpt Maxlead met de online marketing en optimalisatie van de Fight cancer websites.