Over Maxlead.

Maxlead is een strategische online marketing partner. Wij helpen jou met het genereren van leads en sales, zowel in Nederland als daarbuiten. Maxlead heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een van de grootste online marketing agencies in Nederland. We investeren in partnerships met klanten en vieren successen met elkaar.

We leiden online talent op in onze eigen Maxlead Academy en zijn onderdeel van het Everywhere Network, een samenwerkingsverband van internationale online marketing agencies. Eind 2016 heeft Maxlead haar digital analytics team uitgebreid en de activiteiten uitgebreid naar een support center in Slowakije: Digital Analytics Support Europe (DASE).

Maxlead is opgericht in 2002 door de huidige algemeen directeur en eigenaar Rob Steenbrink. Samen met Ronald van Klooster (commercieel directeur), Erik Jan Reijenga (operationeel directeur) en Arjan ter Huurne (directeur innovation & business development) vormt hij de directie van Maxlead. De Maxlead crew telt inmiddels 70 koppen die dagelijks kwartiermaken in het oude gemeentehuis van Oegstgeest, waar Maxlead sinds 2014 gehuisvest is.

Maxlead zet zich belangeloos in voor Fight cancer, het rebelse zusje van KWF. Samen komen we in actie om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Daarnaast helpt Maxlead met de online marketing en optimalisatie van de Fight cancer websites.