Maxlead Team
André Koot

André Koot.

Sr. Digital Analytics Consultant

Van mijn opleiding in analoge techniek, digitale techniek en telecommunicatie pluk ik nog elke dag de vruchten in het werkterrein online marketing. Ik heb 10 jaar geleden, na 17 jaar bij een internationaal softwarebedrijf gewerkt te hebben, de overstap naar online marketing gemaakt. 10 jaar bij Maxlead, never a dull moment. Innovaties en nieuwe inzichten om onze klanten verder te helpen, volgen elkaar op in rap tempo.

Sinds 2016 ook actief met de invloeden van de nieuwe regelgeving ter bescherming van de privacy van de gebruiker. Een duurzame lead-klant relatie kun je alleen opbouwen als je transparant bent en de belangen van de lead of klant respecteert en erop anticipeert. De verkregen inzichten probeer ik samen met de opdrachtgever in het marketingplan onder te brengen, met als doel: Online inspanningen ten behoeve van duurzame werving.

Bewust en gezond leven zijn belangrijke thema's in het drukke programma vd dag. Verder verslind ik informatieve podcasts bij de vleet, tijdens klusjes in en rond het huis of onderweg. De Kennis van Nu, Onvoltooid Verleden Tijd, Vroege Vogels, Reporter Radio, etc. passeren regelmatig de revue. Een mooie dag toegewenst!