Maxlead Team
Arjan ter Huurne

Arjan ter Huurne.

Director Business Development & Innovation

Als ondernemende student met een eigen bedrijf in Telecom en ICT was ik al vroeg in de ban van de mogelijkheden van het internet. Mijn master in International Business Marketing sloot perfect aan op mijn baan bij Google. In het Europese hoofdkwartier van Google in Dublin heb ik in 4,5 jaar veel kennis op mogen doen over Digital Marketing. Maxlead was mijn favoriete online marketing bureau in de Benelux en de overstap van Google naar Maxlead was een super opportunity.

Sinds 2011 ben ik bij Maxlead verantwoordelijk voor het E-commerce team. Intussen ben ik ook Head of Paid Media en Director Business Development & Innovation. In deze rollen zorg ik er voor dat iedereen in onze organisatie innoverend werkt, continu zichzelf challenged en op zoek gaat naar nieuwe kansen.

Als account manager mag ik bij onze mooie klanten meedenken over hun digitale strategie. Samenwerkend bouwen we aan succes, daar ik haal ik het meeste energie uit!

Mijn fijne thuis staat in de Hilversumse Meent. Daar woon ik samen met Daphne en onze kindjes Bruna en Iggy. In Ierland woont mijn dochter Lily-Rose. Het gezin staat op nummer één! Daarnaast sport ik graag en haal ik vooral uitdaging uit competitief hardlopen en voetballen.