Maxlead Team
Barrie Höster

Barrie Höster.

SEO consultant

Mijn specialisme binnen online marketing is SEO, waarin ik de afgelopen vier jaar ervaring heb opgedaan. De kneepjes van het vak heb ik aan bureauzijde geleerd, waarna ik de overstap heb gemaakt naar een SEO startup. Daar hield ik me vooral bezig met het helpen van gebruikers en het groeien van de startup in de Nederlandse markt.

Ik vind online marketing zo’n leuk vakgebied omdat het veelzijdig is en razendsnel verandert. Als SEO Consultant blijf je verrast worden met nieuwe vraagstukken omdat geen website hetzelfde is en er geen one-size-fits-all oplossing is.

Na een onverhoopte poging in Amsterdam te gaan wonen ben ik eind vorig jaar in Haarlem terecht gekomen, waar ik nu samen met mijn vriendin met veel plezier woon. Perfect tussen de drukte van de stad Amsterdam en de rust van de zee en de duinen in. Om fit te blijven ga ik graag diezelfde mooie duinen in om te hardlopen en daar ben ik momenteel aan het trainen voor mijn eerste halve marathon. Verder houd ik van reizen en heb ik vorig jaar een lange reis gemaakt door Zuid Amerika van Chili naar Colombia. Het liefst heb ik zo vaak mogelijk muziek aanstaan, van hiphop tot techno setjes en indierock.

Trainen voor Cotopaxi
Samen met m'n verkering