Maxlead Team
Camiele Wenniger

Camiele Wenniger.

Head of Data & Measurement

In mijn pre-Maxlead jaren bij SDU Uitgevers & Nuon/Vattenfall raakte ik bekend met de (soms schrikbarende) complexiteit die schuilt achter websites op enterprise en corporate niveau. En bij Nuon maakte ik ook kennis met wat later mijn Maxlead-collega zou worden.

Met mijn technische achtergrond focus ik me nu voornamelijk op de measurement-kant binnen Analytics, en help als Sr. Digital Analytics Consultant zowel klanten als collega’s, liefst met puzzels die geen kant-en-klare oplossing hebben. Ook het mede opzetten van het curriculum en lesgeven aan onze International Analytics Academy is voor mij puur genieten!

Thuis op de bank zitten vind ik best lastig, dus je vindt mij vaak buiten de deur. Bijvoorbeeld op zoek naar bakelieten platen voor mijn HMV platenspeler op rommelmarkten. Ik zwem graag, nog meer sinds ik er in slaag niet meer te verdrinken bij de borstcrawl. Verder sta ik graag vooraan bij concerten en geniet ik van de sfeer op festivals variërend van de Red Bull BC One, tot MadNes, tot Lowlands en verder – als het even kan met een pintje speciaal bier erbij. Ik spreek nog geen Zweeds, maar wil het wel leren.