Maxlead Team
Jasper Kuperus

Jasper Kuperus.

Online Marketing Consultant

Tijdens het volgen van de studie Commerciële Economie in Leiden, kwam ik in aanraking met SEO en SEA. Online marketing was explosief aan het groeien en ik wist vrij snel dat mijn toekomst in online marketing lag, in tegenstelling tot “traditionele” marketing. In april 2017 ben ik als Junior Marketing Consultant begonnen aan mijn avontuur bij Maxlead.

Collega’s en vrienden omschrijven mij als een gedreven, gemotiveerde jongen die voor de volle 100% gaat. Ik probeer mijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, met als doel om werkzaamheden met meer precisie uit te kunnen voeren. Dit vertaal ik naar mijn werkinstelling: duidelijkheid tussen alle partijen en alles nauwkeurig uitwerken.

Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn jeugd door te brengen in Engeland, Duitsland en Zweden, waardoor ik in aanraking ben gekomen met andere culturen, talen en "ways of living". Mijn passie is muziek. Je kan mij altijd een nummer doorsturen met een goede beat, daar heb ik altijd tijd voor. Andere sporten die ik volg zijn: ijshockey en voetbal (SC Heerenveen fan). In het weekend mountainbike ik soms of ben ik te vinden bij vrienden.