Maxlead Team
Lucien de Konink

Lucien de Konink.

IT Consultant

Sinds begin 2015 ben ik werkzaam als freelance IT consultant bij Maxlead. Ik zorg ervoor dat de infrastructuur binnen dit mooie bedrijf op orde is en gemoderniseerd wordt en blijft. Mijn doel is om alle Maxlead diensten vanuit de cloud beschikbaar te krijgen zodat iedere collega anytime, anyplace, anywhere zijn of haar werk kan doen en dus ontzorgd wordt. Met mijn kennis en ervaring als Microsoft specialist, op het gebied van IT consultancy en projectmanagement, kan ik het verschil maken.

Als industrieel ontwerper maak ik voor meerdere startups en kleine bedrijven binnen het MKB prachtige en vooral functionele WordPress websites. Dit is voor mij de beste combinatie als zelfstandig ondernemer en zorgt voor een prima balans tussen werk en privé.

In mijn vrije uren ben ik fanatiek marathonloper, ga ik het water op als het waait en is windsurfen op dat moment het enige wat belangrijk is. Naast mijn heerlijke gezin met steun en toeverlaat Sylvia en mijn tieners Rowan en Jessica ben ik ook zeer actief op het gebied van kankerbestrijding. Ik organiseer de SamenLoop voor Hoop in Zoetermeer voor het KWF en loop jaarlijks meerdere hardloopwedstrijden voor goede doelen.