Maxlead Team
Maarten Sommeijer

Maarten Sommeijer.

Account Strategist & Head of Data Feed Marketing

Tijdens mijn studies ben ik in aanraking gekomen met online marketing en met wat eigen concepten en bijbaantjes de eerste stapjes gezet in deze mooie, snel veranderende, branche.
Na het behalen van mijn Master Business Studies aan de UVA ben ik dan ook aan de slag gegaan als online marketeer en ervaring opgedaan aan de klantzijde in zowel Retail als Travel.
Vervolgens vanuit mijn SEA-specialisme in 2012 bij Maxlead aan de slag gegaan waarbij ik inmiddels een bredere rol vervul als Client Director in het E-commerce team. Hierbij zorg ik voor een aantal mooie grote E-commerce partijen en zoeken we samen naar de ideale marketingmix.
Daarnaast besteed ik een groot deel van mijn tijd aan Feed-based Advertising. D.m.v. de juiste tools in te zetten kunnen we effectief blijven adverteren binnen search, de vergelijking sites & marketplaces voor klanten met een groot, snel wisselend, productaanbod. Deze geautomatiseerde manier van adverteren zal een steeds grotere rol gaan spelen en ik zorg dan ook dat we mee gaan in deze ontwikkeling.

Net als de meeste Maxleaders sport ik graag! Voornamelijk hockey maar ook wielrennen, squash of een potje tennis doe ik regelmatig. Mijn vrije dagen besteed ik meestal in het buitenland aan een mooie reis en leuke stedentrips. Verder woon ik met mijn vriendin samen in Heiloo (NH) maar de ritjes naar Leiden zijn een mooi moment voor de sociale contacten!