Maxlead Team
Marc Thierrij

Marc Thierrij.

Sr. SEO Consultant

Na anderhalf jaar aan de klantzijde gewerkt te hebben als inhouse SEO-specialist ben ik in april 2013 als SEO-consultant begonnen bij Maxlead. Hier help ik diverse soorten klanten op het gebied van content, techniek en autoriteit. Om alle ontwikkelingen bij te houden beheer ik zelf ook nog een eigen website waarop ik uitgebreid kan testen.

SEO gaat verder dan websites alleen. Mijn expertise is mobile: van AMP tot app-indexatie. Ik help klanten graag met het boeken van successen op het ‘tweede scherm’.

Mijn vrije tijd gaat vooral richting sporten. Wekelijks ben ik met mijn vriendenteam van SV Loosduinen actief in de kelder van het Nederlandse zaalvoetbal. Ik krijg vaak de kritiek dat ik beter ben zonder bal, daarom is voor mij altijd het hoogtepunt het schrijven van de wedstrijdverslagen die over alles behalve de wedstrijden gaan. Ook doe ik nog aan hardlopen en wielrennen en ben ik elke thuiswedstrijd van Feyenoord in de Kuip te vinden. Mocht ik nog tijd over hebben dan ben ik altijd wel in voor een stedentrip of het bezoeken van een potje voetbal ergens in het buitenland. Mijn rust pak ik met het lezen van boeken en Netflix.