Maxlead Team
Marion Niekel

Marion Niekel.

Account Strategist

Sinds 2010 werkzaam bij Maxlead, maar al langer werkzaam in online marketing. Ik heb het enorm naar mijn zin. We hebben een leuk team. We werken hard, zijn gedreven, maar er is ook tijd voor ontspanning. Gaat het om een potje tafeltennissen of tafelvoetbal dan zijn we zeer competitief!

In mijn werk als Sea specialist en Client director, wil ik samen met de klant en het Maxlead team gaan voor het beste resultaat. Maxlead is inmiddels uitgegroeid van een Sea specialist, naar een allround adviesbureau. Daarom blijft het uitdagend om hier te werken, want online marketing ontwikkelt zich snel. Door middel van trainingen en het delen van kennis met collega’s, blijf ik up-to-date en ga ik graag snel aan de slag met nieuwe ontwikkelingen. Ik heb heel veel jaren in de reisbranche gewerkt en zit bij Maxlead dan ook in het Travel Team.

Ik hou van sport, maar ook van reizen. Dat heb ik gedurende mijn werk in de reiswereld dan ook veel gedaan. Van IJsland tot Australië. Nu ga ik graag een paar dagen met vriendinnen op stap of op reis met mijn man en kinderen. Dit jaar hebben we een geweldige reis gemaakt door Amerika en dat smaakt naar meer. Onze volgende bestemming, Zuid Afrika! Tennissen doe ik al zo lang ik me kan herinneren en dat speel ik nog altijd fanatiek. Op zaterdag sta ik altijd langs de lijn van het voetbalveld.