Maxlead Team
Maurice van Wieringen

Maurice van Wieringen.

Online Marketing Consultant

Met een allround marketing achtergrond ben ik in 2017 bij Maxlead gestart om mijn kennis meer toe te spitsen. Om te specialiseren ga ik mij focussen op Search Engine Advertising en Inbound Marketing binnen het eBusiness team.

Ik heb aandacht voor details, maar ik vind het tegelijkertijd ook leuk om mee te denken over het grote plaatje. Een gevarieerd takenpakket geeft mij energie en laat mij moeiteloos switchen tussen de verschillende elementen van online marketing.

Toen ik dertien jaar oud was ben ik - uit verveling - begonnen met het ontwerpen van logo's en het bewerken van afbeeldingen in Photoshop. Niet lang na de start van deze hobby deed ik mee aan een wedstrijd voor het ontwerpen van een nieuw logo voor de fusie tussen de lokale tennis- en voetbalclub. De prijsuitreiking leidde niet veel later tot een meeloopstage bij een visueel bureau en vervolgens tot de opleiding 'Reclame, Marketing & Communicatie’ aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een allround marketingfunctie bij een vastgoedadviesbureau ben ik bij Maxlead terechtgekomen.