Maxlead Team
Mike Verbruggen

Mike Verbruggen.

Social Media Consultant

Tijdens mijn studie commerciële economie ben ik in aanraking gekomen met online marketing en dat heeft mij niet meer losgelaten. Mijn creativiteit kan ik volledig kwijt in online marketing en dat motiveert mij ook om mij hierin te blijven ontwikkelen.

Na mijn afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan als allrounder en was ik bezig met eigenlijk alles op gebied van online marketing. Daar merkte ik dat ik niet genoeg stappen maakte en wilde ik mij specialiseren en verdiepen in één discipline. Via via kwam ik terecht bij Maxlead, waar ik in februari 2018 ben begonnen als social media consultant en start ik in april met de Maxlead Academy.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool en ben ik al jaren op zaterdagen actief op de amateurvelden van voetbalclub Quick Boys. Spelend in een vriendenteam, waar we standaard de 3e helft wél winnen. Verder bezoek ik geregeld een wedstrijdje van Ajax, ben ik bezig met het uitspelen van Netflix en spreek ik in het weekend graag af met vrienden.

de Valkenburgse bowlingkoning in actie (rechts)