Maxlead Team
Olav Teeuwen

Olav Teeuwen.

Online Marketing Consultant

Via mijn hbo-opleiding Communicatie en een afstudeerstage bij een pr-bureau ben ik terecht gekomen bij Maxlead. Door de Maxlead Academy ben ik doorgegroeid op het gebied van Marketing en Consultancy en haal ik nu enorm veel plezier uit het helpen van mijn klanten.

In de functie van Online Marketing Consultant in ons e-Business team specialiseer ik mij in langere sales-funnels. Aankopen waar meestal wel een nachtje slapen overheen gaat. Denk bijvoorbeeld aan gebieden Educatie, Recruiting, B2B en grote bouwprojecten zoals dakkapellen.

Ik vind het interessant om de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied in kaart te brengen en die te matchen met de klanten van Maxlead. Ontwikkelingen in de marketing kunnen immers grote impact hebben op de gehele business van een organisatie. Ik help dan ook graag klanten met zichzelf doorontwikkelen op bedrijfskundig en marketingvlak.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met fitness, games, lezen, films en series kijken. Verder ben ik in het weekend ook regelmatig bij mijn Scoutinggroep te vinden.