Maxlead Team
Wouter de Jong

Wouter de Jong.

Sr. Online Marketing Consultant

Ik ben Wouter de Jong, woon in Krimpen a/d IJssel en ben ondertussen al ‘ruim’ 5 jaar werkzaam bij Maxlead. Ik heb verschillende opleidingen (sommige met succes) doorlopen variërend van horeca, techniek, p&o, marketing en communicatie. Altijd blijven leren zit in mijn persoonlijkheid dus start ik binnenkort met de opleiding Fotografie aan de fotovakschool in Rotterdam.

Werken bij Maxlead is net zo fijn als in bed liggen. Mijn collega’s zijn enorme uitslovers, die alleen voor het beste gaan. We leren veel, zitten nooit stil, en krijgen alle kans om nog verder te gaan voor onze klant dan we dachten. Prachtig!

In mijn vrije tijd ren ik graag heel veel en heel hard of lang, marathons, trails of hele korte stukjes. Ik heb sinds kort mijn trainersdiploma’s en begeleid mijn ‘eigen’ groep atleten bij de mooiste atletiekvereniging van Nederland PAC Rotterdam. Als ik niet ren dan scheur ik op mijn stalen fiets door de polder. Naast al mijn gedraaf fotografeer ik ook heel veel. Mijn camera en ik zijn altijd samen klaar om de wereld vast te leggen. Mijn foto’s zijn hier te vinden www.wouterdejong.net.