SEO Health Check.

Gratis SEO Health Check

Wil je meer bezoekers naar je vestigingen?

Bereik je nu niet de juiste mensen met jouw website? Zijn je vestiging-, showroom- of dealerpagina’s niet goed vindbaar in Google? En wil je jouw website daarom optimaliseren voor zoekmachines (Search Engine Optimisation).

Laat ons de Summer SEO Health Check doen! Gratis!
Wij checken jouw website op alle vitale SEO onderdelen zoals

  • Content: zijn je teksten goed voor Google?
  • Techniek: kan Google jouw website goed “lezen”?
  • Bezoekersgedrag: worden jouw vestigingspagina’s goed gevonden?
  • Rankings: ben je goed zichtbaar in de zoekresultaten?
  • Off-site SEO: krijg je wel links van andere websites?

Kortom, de ideale Health Check voor jouw website om te zien waar nog meer winst te behalen is en te zorgen dat jouw website voor het einde van het jaar geoptimaliseerd is. Jouw check wordt gedaan door een ervaren SEO specialist. Geen kattepis dus. En de uitkomst van de check wordt persoonlijk met je besproken.

Meld je meteen aan voor onze gratis Summer SEO Health Check


Na het verzenden van het aanmeldformulier, nemen wij contact met je op om aan de slag te kunnen gaan. Je ontvangt de Summer SEO Health Check dan binnen een week via de mail.

Hoe ziet de Summer SEO Health Check eruit?

De Summer SEO Health Check is een overzichtelijk en eenvoudig document. Ook zonder technische kennis of kennis van SEO is deze voor iedereen te begrijpen. Onze SEO specialist loopt de Health Check samen met je door, zodat je inzichtelijk krijgt hoe je website ervoor staat op het gebied van Search Engine Optimisation.

SEO Health Check voorbeeld